lördag 8 november 2014

De va en tid sen sist.

Min blogg har varit på lite semester, vilket kanske syns. Mest på grund av skolan och dålig sömn. Har varken orkat eller hunnit blogga mellan skolan, stallet och sovandet (låter som om jag sover mycket). Tyvärr blir inte den här uppdateringen något mer den häller, men jag tänkte gå igenom vad jag gjort den här veckan.

Måndag:
Jag var hemma och jobbade på en del skolarbeten, som t.ex. engelska tal och matematik uppgifter.Hade lång dag, så somnade snabbt, men då mina dagar alltid börjar kl. 8, få man aldrig sova ut.

Tisdag:
Jag var i skolan som vanligt, men hoppade Rinja på kvällen. Hon var väldigt spänd, men hoppade annars helt bra. Jessica kunde inte komma den här veckan, så hoppade med mamma som hinder hjälp. Några bilder :)
Onsdag:
Miku kom och klippa Rinja, vilket gav oss den första snön. Vi skämtade om det; att Rinja gav den första snön i vattenspiltan och nästa dag snöade det ute också. Rinja var väldigt duktig och resultatet blev bra, efter byte av klipper, då Mikus sa upp sig. Jag hade tänkt longer Rinja den här dagen, men manegen var full med hästar och det var kolsvart ute och vi har ingen belysning på plan, så gick med henne i manegen 45 minuter, var av jag sprang tre varv åt vardera hållet, för att se om hon alls var könkö.
Torsdag:
Med skolan till Hesa. Start från skolan kl. 8, hemma kl. 18. Hem och äta en portion av brorsans wock (Sjukt god!) och sedan vidare på styrelsemöte. Hemma efter styrelsemöte fanns det inget annat att göra än ta en snabb titt på läxor och sedan somna, för att orka med sista skoldagen den här veckan.

Fredag:
Jag red Rinja för Iia, vilket gick helt okej, Vi red kavaletter och övade på lite svårare saker som byten och ökningar. (Vilket Rinja inte ännu häller helt fattar) Efter ett tafat försök att gå ut från manegen och några varv av jag-är-rädd-för-allt-och-alla-trav runt om i manegen och lite galopp blev hon bättre. I mitten av lektion var hon helt super bra.
Jag hade lite lovat att rida Felix med, så red honom idag. Han fick ett dressyrpass fyllt med vikningar, öppnor, slutor, förvändgalopp och galoppombyten. Han var  väldigt arbetsvillig och helt underbar att rida. Han gör så jag inte behöver sakna ponnyna så mycket. :)

Det här var min vecka så här långt. Hoppas ni gillade inlägget.
// Malin

1 kommentar:

  1. Sinulle on kesähaaste täällä-> http://yolo-laura.blogspot.fi/

    SvaraRadera