söndag 27 oktober 2013

Veckoslut med en massa hästar och friskluft.

Lördag
Vi packade in Rinja i traikkun och vände bilen mot Billnäs igen. Jessica startade henne i en 70-80 cm klass och en 90-100 cm klass. Båda banorna var 0-0 banor och helt snygga såna. Tror ändå att det tar en tid innan jag tävlar henne själv. Hon var lite överallt då verkkan var ute och hästar kom bakifrån. Dessutom var det väldigt vått så den plaskade runt henne väldigt mycket. Då hon kommit i mål efter 90-100 cm och publiken applåderade stack hon iväg. Så fort Jessica tog tillbaka så kom det en liten protest och upp på bakbenen.
(C) Mikko Aulanko  Bilderna är från 70-80 cm klassen. 

Rinja e egentligen inte såå stor :P 

Då vi fört hem Rinja och fått lite kläder bytta åkte vi iväg till stugan, där några bekanta väntade. Vi hade en skön kväll med mycket skratt och god älgstek. Tack Iia, Kenneth, Elin och Franz! :D

Söndag
Vi åkte hem från stugan efter 15 nån gång. Vi körde bara snabbt via Lild så ja sku få någo mat i mig. Så åkte vi iväg till stallet. Eftersom Rinja haft en lite "jobbigare" dag på lördagen så vi for ut i skogen. Man märkte inte att hon varit på tävlingar dagen före. Vi hann knappt bort från stallbacken så vände vi oss om 180 grader. Under själva skogsturen studsade vi omkring lite och sedan kom det en stor bock i nerförsbacke. Ännu har jag ändå inte landat i sanden. (Hoppas jag inte behöver det häller).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar