lördag 12 oktober 2013

Elton ♥ Love ya

Nu har det varit ett tag sen igen. Mycket har hänt i veckan, men ville inte ha sönder datorn, så skrev inga inlägg. Början av veckan har gått helt i normala mönster. Skola och stallet hela tiden. På måndagen låg jag hemma med en huvudvärk, som var så hård att jag spydde några gånger.
På Tisdagen fixade jag båda hästarna. Helt kiva att kunna rida Rinja igen nu efter hennes ledighet. Onsdagen red jag och mamma varsin häst. En hel del tårar föll nog, då jag tänkte på att det  var sista gången jag satt på min underbara ponny.
På torsdagen var det D-Day. Vi hade först lite raspningar, så jag for dit direkt efter skolan. Elton hade tydligen varit lite "vild", fast de hade gett en ganska stor kur med lugnande. Så när jag kom till stallet var han ganska vimmelkantig. Jag hjälpte till med Rinja, så hon höll huvudet rätt då Petu raspade. De som inte varit med om raspningar tidigare kan tycka att det är obehagligt, men det är absolut nödvändigt. Hästen tänder växer hela tiden och ibland bildas det "taggar" som river upp kinderna. Detta tar mera ont än själva raspningen.
Kl. 17.00 var stunden inne jag inte ville att skulle komma. Elton skulle flytta. Han har blivit såld och de kom och hämtade honom. Vi gick genom en massa täcken och de fick köpa med det de ville ha och sedan var det dags att fixa Elton klar för traikkun. Elton såg på mig som om jag skulle vara en idiot då jag bara kramade om honom hela tiden. Då vi skulle lasta honom tyckte han inte det var okej, då det inte var den trailer vi alltid använder. Men till sist fick vi in honom och sedan åkte de. Det var jobbigt. Det var en stor klump i magen hela kvällen.
Om ni vill följa Elton mera efter det här så kan ni klicka HÄR så kommer ni till Ikas blogg.
Här kommer några bilder jag hittade på mobilen. :)

Så söööt :´D Min lilla Nalle är inte min mera :/

Jag gjorde en "ny" video på minnena med Elton :) 

1 kommentar: