söndag 20 oktober 2013

Söndagar är till för att harma inför måndagar...Söndag igen då..
Började morgonen med att städa rummet och göra läxor. Som den duktiga studerande som jag är. Roligt att börja morgonen med att läsa 20 sidor i hälsokunskapsboken om preventinmedel och annan mysig morgonläsning. Pappa fixade upp hyllan jag velat ha upp sedan julen, så jag fixade lite med "dekorationer" om man kan säga så.  
Hur hyllan blev och se ut :) Ganska nöjd 
När jag var och rida Rinja så gick vi först ut en sväng i skogen. Det gick helt bra ända till jag skulle trava en liten stump. Vi kom 150 meter innan hon sa att se dig och vände sig om. Då jag ville ha henne tillbaka åt rätt håll stod vi lite på bakbenen innan hon "gav upp" och fortsatte framåt i lite spänd trav. Vi hade mamma med hundar med, vilket betyder mängder av bilder. Efter bara en liten stund var akkun i kameran slut, så alla bilder är typ tagna med min samsung galaxy SII +. Helt bra kvalitet för att vara telefon enligt mig :)
Rinja sa att Atte ser ganska jännä ut. Bästa fotot på hela turen :) 


Nikke som en liten fläck längs vägen. 

Rinja frågar: "vad håller dom på med dit bakom??"
Då vår lilla sväng i skogen var avklarade (och jag ännu satt på ryggen utan ett sprucket revben eller något) så gick vi in i manegen. Pappa kom till stallet, mest för att kolla ägarnas varmvatten, men sen hade han en stund över så han kom med och såg på när jag red. Rinja var även helt bra i manegen. Lite slö i början kanske, men efter galoppen var hon helt super. Det fick bli en lite lättare dag  idag. 

Fortfarande mobil-bilder 

Rinja e fin, men kvalitén suger.. 
Observeta! Jag har inte gråtit, är bara allmänt röd i ansiktet, så jag har tre lager med kläder på mig och just ridit ganska ordentligt ändå... 
Pappa vågade sig till och med riktigt nära Rinja :) 
Nu efter att blogger jag jävlats med bilderna i nästan 30 minuter, skall jag i bastun. 
Kommentera om det är något. Undrar ni något svarar jag gärna. Funderar på en frågerunda eller något, då mitt liv i veckorna är så jäkla ointressant. Så, ställ frågor så svarar jag i nästa inlägg. Svarar på typ allt... :) Ha det bra! 

1 kommentar:

 1. Hur länge har ni haft Rinja?
  Hur högt kan Rinja hoppa?
  Vad ska du tävla me henne?
  E de kiva o ha blogg? :D
  Hur hög är Rinja?
  Hur många år är Rinja?
  Kan hon dressyr isåfall i vilken nivå?:D
  Hoppning eller dressyr?
  Skogen eller i manegen? :))

  SvaraRadera