måndag 30 juni 2014

Broby, HC Grann och musik

Jag har varit ganska mycket borta hemifrån och tränat den senaste tiden.
På söndagen var vi tillbaka till Broby för att ha "hoppträningar" eller "mellan-hindren-träningar" med Iia Taberman. det regnade och duggade om vartannat medan vi red, men vi hälls ändå ute på plan, där alla specialhinder fanns. Rinja var helt super från början till slut, men "problembarnet" hade lite att ta tag i då det gäller sitsen.
Här kommer först några bilder:Jag har  nu haft väldigt svårt att hitta bra musik till mina videon, så lämnade helt bort musiken den här gången. Så om ni lägger högre volym på datorn, hör ni var Iia säger till mig och kanske ni då med får ut lite mer av att se på min lektion :) 

Idag, på måndag gjorde jag inte så mycket med Rinja, utan longerade henne bara i 30 minuter. Hon var sitt vanliga halvdöda jag i boxen och ganska pigg då jag longerade.

Efter att jag fixat Rinja åkte jag snabbt hem och åt lite mat innan jag skulle och prova Palermo, eller Pale som han kallas. Jag hade inte ridit honom på ett år, och han hade nog ändrats lite sen jag provade honom. Vi åkte till Grann stallet för att rida i deras manege. Pales hoppsadel är inte helt passlig, så jag fick hoppa i dressyrsadeln, men det gick helt bra.
Vi hoppade lite tunnor och täcken utan problem, men var på väg förbi oxern då jag skulle komma den första gången.

Jag vet att kvalitén inte är så bra, men kan ser att han är mörk till färgen iaf.. 

Här till slut vill jag bara be om råd för musik till videona. Hoppas att jag snart får en snilleblixt och kommer på mängder av dem, men har svårt att se några av de populäraste låtarna till mina videon. Idéer? 

Här kommer en lista på låtar jag så skulle vilja ha i en video, men jag inte vet vad de passar till: 

Amnesia - 5 seconds of summer
weightless - Connor Ball (Cover)
Chasing the sun - The Wanted 
Part of me - Katy Perry
I want U bad- R5
Girls on TV - The vamps
She looks so perfekt - 5 Seconds of summer
You and I - one direction 

// Malin, Rinja och Pale 

4 kommentarer:

 1. Jag får så bra fiilis av att se på dig och Rinja. Allt jobb du lagt ner lyser om er, jätte bra inspirationskälla när man själv tycker att ingenting händer.. Hur känner du själv, känns det motigt eller tycker du själv ni gått framåt? Iia verkar vara super tränare, måst nog försöka hitta mera tid och aktivt gå på hennes lektioner jag med. Vad har ni fått för hemma tips? / Jessi
  (förlåt för en dödslång kommentar.. får inte sömn.. )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara. Roligt att vi inspirerar :) För tillfället känns det bra, men vågar inte säga så mycket, då vår berg-och-dal-bana har ganska djupa dalar, då hon varit halt 3 gånger på ett år.
   Iia är jo helt super. Mest är det mina nerver och vad jag gör som vi tränar på. Rinja har ju sina dagar, sto som hon är, men tycker jag fått bra tips. Som t.ex. att inte bli irriterad på henne för lätt, då hon tar det till sin fördel och att alltid vara nära, så hon inte kan hitta på något. Allt annat är finslipas :)
   / Malin

   Radera
 2. Jag gillar din blogg! Rinja och du är perfect tillsammans!(:

  SvaraRadera