måndag 31 mars 2014

Tävlingar 9.3.2014

Hej!
Jag har haft en hel del jobb i skolan på sista tiden, mest är det nog provveckan som tagit av min tid, därför bloggar jag först nu om veckoslutets tävlingar. Hoppas att min nästa perjord tillåter lite mera bloggande och att jag kommer ihåg kameran lite oftare.

På lördag var vi alltså till Billnäs på tävlingar. Ännu häller var det inte jag som red, utan Jessica fick starta första ute tävlingarna. (Det var ju nog första gången vi red Rinja ute innanför staket det här året.)
Hon startade 2 klasser.

Första var 70-80, den var mest för att se vad Rinja säger om skuggor, pobliken, staket och allt annat som finns på en tävlingsbana. Första fasen gick helt okej, Rinja hoppa allting, och tittade inte så mycket häller, men i andra fasen drog Rinja "herne nenään" då Jessica försökte få halvhalten igenom och for förbi.

Mellan klasserna föreslog Jessica att vi skulle prova ett annat bett. Bettet var ett waterford. Man kan säga att det är en tjock "kedja" och den har vanliga bättringar.


Andra klassen som var 90-100 cm gick lite bättre ännu än 70-80. Rinja hoppade bra och nu var hon hela tiden med på noterna. Det blev en 0-0 bana, men Jessica red inte på tid i andra fasen, vilket var helt bra. Mera ser man på videon nedan.

Men först lite foton. bilderna © Jasmin Karjalainen


90-100 cm. 


Video :) --> LÄNK

EN ANNAN SAK! 

Jag har inte hunnit/fått in det här inlägget, men före vi for på resa fick jag prova Djojo Djojo "Jojo" som är en kompis fälttävlanshäst. Hon är halvsyster till Djobi Djoba "Djobi" som jag tävlade ca. 1 år medan jag ännu hade Elton.

Hon var lite speciell om man säger så. Jag är ju van vid att antingen rida en "siljaline-häst" eller en ponny. Här hade vi en ponny i storhästs form + att hon var ett sto. Men då jag hittade vissa knappar var hon helt bra.
Här kommer lite bilder på det.


tuoli istunta.Jag är ledsen för den dåliga kvalitén, men dom är som vanligt tagna med mobil. 
(Den här har sämre kamera)
// Malin och Rinja

2 kommentarer: