torsdag 18 september 2014

Det finns en första gång för allt.

Idag var det hoppträningar. Egentligen var det bara meningen att jag skulle värma upp Rinja år Jessica, då jag skulle borda sitta hemma ännu två dagar och läsa på mina finska skrivningar. Men så blev det inte. Då Jessica hade hoppat henne red jag henne ännu efter det.

Vi hoppade några ganska låga banor och tyckte själv jag fick mer beröm än vanligt, men det är bara vad jag tyckte. Rinja hoppade helt bra, men hade en lite on-off dag. Antingen var hon en aning bakom skänkeln, eller så var hon stark. Så det var lite svårt att hoppa kombinationer.

Idag var ävne Henkkus lyckodag. Inte bara var det hennes födelsedag, utan idag föll jag av. Hon har försökt få av mig i nästan ett år nu, men inte lyckats. Lite surt, så var det inte hennes bana som fick av mig. Jag hade längre stigläder än vanligt, då jag trodde vi inte skulle hoppa så mycket och det gjorde så mina balans inte var den bästa. Dessutom kom jag en serie där b-delen var "spooky" och vilken Rinja inte hade hoppat tidigare. Nog från andra hållet, men då var det en sol, från den här sidan var det en regnbåge med ganska mörka färger. Kan ju säga att kag red fel till a-delen, så hon fällde och sedan var jag inte i balans efter den mer.

Rinja sprang lös på plan ett halvt varv innan vi fick fast henne, men sen var det inget mer. Jag hade lite ont i lillfingret då den fastnade lite i tygeln, men annors landade jag mjukt och fint, nästan. Så jag mår bra. Hoppade upp igen efter mina 30 sekunder på marken och hoppade då hela linjen igen några gånger.

Här är en video på min lilla ofrivilliga avsittning// Malin och Rinja

4 kommentarer:

 1. Hej, jag hittade din till blogg via någon facebook grupp, dit du hade linkka den! Jag är helt shockad hur tyst det verkar vara på din blogg och att den inte är jätte känd... Tänkte genast då jag såg den att den måsta ha massor läsare! Jag kommer att bli och följa din blogg och registrera mig som läsare så fort jag kan logga in på blogger igen!!! :) gillar verkligen ditt sätt att skriva och dina inlägg verkar jätte intressanta :)
  //Laura

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack :) super kul att du tycker det!

   Radera
 2. Tycker du ska fylla på storyn lite, hehehhe. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev det här inlägget före och sen så blev det bara aldrig av.. :P Men jo, nån gång :)

   Radera