torsdag 24 juli 2014

Lite före och efter

På söndagen, hade jag en lååång dag. För att hinna med allting åkte jag och mamma till stallet, så vi var där typ 5 på morgonen och började fixa morgonstallet. Då vi var klara där (ca. 8.00) så åkte vi hem, gick i duschen och böt kläder för att fara på mammas och pappas guddotters konfirmation, som började kl 9.30. Då kyrkan var avklarad ~kl. 12 for jag snabbt via mommo och böt skor och lade på en huppari för att åka iväg till stallet och ta in hästarna.
Jag var genomsvettig då jag var klar, då jag typ halvsprang mellan hagarna för att hinna i tid till konfirmationskaffet. Ändå då jag kom dit var alla klara med det saltiga, men som tur hade de sparat lite åt mig så fick gotta mig på det som fanns kvar av deras goda pajer.

Då konfirmations kaffet var klart åkte vi hem. Jag hann sova i 30 minuter innan jag skulle byta kläder och åka iväg till stallet igen för att ge mat åt hästarna, bygga bana och fixa klar Rinja inför hopplektionen.
Vid det här laget var jag så trött att jag kunde somna stående.

Väl på hästryggen blev det lite bättre. Då lektionen började hade jag så mycket adrenalin i blodet, att det började kännas okej, och inte som att jag skulle somna.

Lektionen har jag sammanfattat i en film här nedan:


8 kommentarer:

 1. Hon har inget bra hoppteknink, hon hoppar lite som en planka, brukar du ha dedär problemet att du drar in hästen och inte vågar släppa det att hoppa du drar före hindrena hästarna i bottnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte vad du menar med det sista, då det är så svamligt skrivet, men jag tycker hon har helt bra hoppteknik...

   Radera
 2. Rinja har bra hoppteknik :) om du anonym menar att m håller r tillbaka före hindret?! Int kan man ju ha hästn o ripa iväg ti hindre heller så m gör helt rätt :)

  SvaraRadera
 3. Menar bara att rinja hoppar int bra, hon har int äkta hopp med ryggen med hon bara far över på dålit sett. Taa slow motion o analysera hennes hopp. Och din ridstil är int så värst snygg heller.

  SvaraRadera
 4. Om du som kommenterar Rinjas hoppteknik anonymt är så pro som du tror dej vara så föreslår jag att du använder ditt namn när du framför åsikter istället för att fegt vara anonym. För skulle det vara så att du verkligen kan det du pratar om så sku du oxå fatta när man håller mun fast o lämnar andra i fred, eller hur? Det råkar ju vara så att det var 3 proffs som plockade ut henne åt Malin och eftersom dom vågar säga saker face-to -face så tror jag mer på dom. Rinja har utvecklats massor men kräver ännu mycket jobb, likaså Malin.
  Mvh. Mari

  SvaraRadera
 5. D nog ganska fegt av dig mari att smutskasta folk o kommentera negativt. Om du ska va sådär negativ kan du ju läsa ngn annans blogg ist.!

  SvaraRadera
 6. What?! Vem kommenterar negativt och smutskastar folk?? Du har tydligen inte läst kommentarerna eller så förstår du inte. Jag kommer att fortsätta läsa Malins blogg oberoende om du vill det eller inte. No more comments needed.
  // Mari

  SvaraRadera
 7. Hmhm, varifrån kommer de negativa anonyma? Då jag kollade videon såg jag a) ett TRÄNINGSTILLFÄLLE b) en liten plan c) en kompetent tränare på marken d) en ÄRLIG OREDIGERAD VIDEOSNUTT!! Tror ekipaget fått den feedback de behöver, uppbyggande kritik är alltid välkommet men din anonyma kommentar saknade allt det.. Låt oss (skriver oss då jag själv ibland kan få höra samma saker) få träna, utvecklas och njuta av vår ridning. Man lär nytt varje dag, och om man inte vill se på Malins hopp kan man länna oläst. För i grund o botten är väl du anonym felfri?
  ps. Även solen har fläckar!
  / Jessi, learning by doing!
  Tack ännu malin för fina shw bilder!

  SvaraRadera