söndag 29 september 2013

Perks, Spiderman, tävlingar och lite filosofi

Mitt veckoslut har gått i följande mönster:
Vaknar på lördag morgon och börjar läsa på filosofi provet jag har på Måndag.
--> stallet, konstaterar att Rinja har börjat halta igen, och håller en lektion åt Emma på Elton
Lördag kväll:
Pappa och mamma for på 40 års fest, jag börjar med att läsa på lite filosofi igen, men istället för att fara in på vår "elevsida" där alla anteckningar finns, hamnar jag in på en hemsida där man kan se på gratis filmer. Det slutar med att jag ser på  The Amazing Spiderman, då alla säger att den är så bra och se värd. (Håller med, gillade den ganska så starkt. Men säkert bättre på bio) och sedan ser jag på slutet av Perks of being a wallflower, då jag tidigare sätt till den delen där Charlie kysser Sam istället för sin flickvän, men blev så nolo så jag stängde av. klarar inte sånt ;) Men slutet var nog absolut det bästa med hela filmen. Lerman lover 4-ever
Fö fan, vem vill inte se Andrew Garfield i de dä tricoerna? :) 

Lerman lover 4 shore ♥ Han är skit duktig :D 

Stiger upp på Söndagen och fixar iväg mig till stallet till kl. 9.00, då vi ska på tävlingar. Jag startade med Elton 80 och 90. 80 cm gick inge vidare. Elton vägrade, men som vanligt sitter problemet mellan hjälmen och sadeln. Så vi fick 4 fel i 80 cm, men var annors helt nöjd. Skulle nog ha kunnat rida lite snyggare och tänkt mera på var min fötter är i hoppet, men helt ok prestation. 90 cm kom vi 0-0 och fick en fin 2:a plats och en blå rosett hem. Kändes skönt efter SHW skandalen. Allt detta tog ungefär 6-8 timmar av min dag så jag har inte gjort så mycket mera.
Sen for vi ut och äta. Vi åkte till Knäppen och åt lite hampare, kebab och kyckling. Smakade mums. Och nu sitter jag här, vid datorn och borde egentligen pränta in vad monism, kavsala och finala betyder. (Jag lovar, har ingen aning!)
Ponin var helt super ♥

2 kommentarer:

 1. Ni fo fint på tävlingarna !:)

  www.krimallaslife.blogspot.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, de gick fint för dig med :)

   Radera