lördag 5 januari 2013

Johku träningar

Idag hade jag träningar frö Johanna Mikkola. Hon håller ursprungligen träningar i t.ex. Lojo men idag kom hon till V-nr och höll hopplektioner. Tycket riktigt bra om hennes lektioner. Hon hade bra banor, fast jag var i en enligt henne inte så passande grupp. Båda som var med mig i gruppen var äldre men de hade lite mindre rutinerade hästar. Men för att vara en så blandad grupp så gick det riktigt bra. Elton var ganska lugn och hoppade helt super bra, nästan varifrån som helst. Fast jag kom inte så där super dåligt till något hinder. men bra täningar och rekomenderar henne varmt till dem som vill träna för en bra och ganska billig tränare!

Nu, så kommer Julle med föräldrar just hit. Vi skall äta och sen far jag, mamma, Julia och Johanna (Julles mamma) till stallet och matar, medan papporna (Micke och Ove) far till bastun. När vi kommer hem far vi troligtvis till bastun och när vi e klara, vet jag inte hur länge de är här mera, men om de är längre än nån timme skall jag och Julia troligtvis se på film. Vi får se vad bet blir.

Såg igår på en super bra film, Letters to Juliet. Älskar den. ♥ Så söt! Den handlar om Sophie som är förlovad med sin pojkvän. Han skall öppna en restaurang i New York och de åker till Italien. Han är helt besatt av matlagning, hela resan. Det gör så att Sophie får tid för ensam sightsing och kommer då i kontakt med några kvinnor som säger sig vara Juliets sekreterare. Alla flickor lämnar brev om sina brustna hjärtan och de svarar på dem. Sophie hittar ett 50 år gammalt brev och svarar på det. Detta blir början på ett litet eventyr, då hon och damen som fått brevet börjar söka efter damens (Claire) tonårskärlek. Då träffar Sophie Charlie, Claires sonson. De åker alla runt Italien tillsammans och söker efter kärleken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar