söndag 16 december 2012

Working clas och lite annat.

Nu har jag inte skrivit på en tid igen.

Vi hade Julfest i stallet. Mamma var med i en workingclas med Elton. Det gick bra, om man räknar med att hon inte har ridit på ett bra tag och Elton brukar vara livrädd för typ allt. Sen var jag med i en knock-out klass med Elton men han blev bara och studsa på stället så jag höll på att falla av. Efter det for vi upp till Wasströms och äta gått. Lite senare kom julgubben med julklappar, namnlösa ofc. Jag själv fick en nötdoftande hand cremé. Doftar gått nu. :)
Mamma och Eltons bana (yt)

Lördagen så var jag först på Iias lektion med Elton. Han var helt super! Gick superfint hela tiden ♥
Lite senare på eftermiddagen var jag till Fenix och prova en friser vid namn Ankje. Herregud. Stor men snäll som bara den och världens ljuvligaste sadel ♥ Härligt att äntligen få sitta i en dressyrsadel. Den var helt rolig att rida. Större än Elton och lite svårare att vända men super rolig! Jag 'r ju van vid hopphästar som vänder så gått som på en 5 penni men den här var lite speciell. (inte för att frisrar brukar vara hopphästar)

Men idag (söndag) skall vi fira mig och pappa. det är 2 dagar sedan pappa fyllde år. (Säger jag hur gammal blir han säkert sur) och nu är det 8 dagar kvar till Julafton, alltså 8 dagar kvar till min födelsedag! Yey! Men vi skall fira både mig och pappa idag, med släkten. SJälv skall jag baka. Typ 2 pajer, en kaka och någo kex. Hoppas det blir bra.


2 kommentarer:

 1. Hihhii ja hitta din blogg! (:
  Gå o titta min ! team-happy.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, märker det :)
   Skall kolla jo :D

   Radera